Masterclasses

In iedereen zit een BBQ-Chef

Masterclasses

In iedereen zit een BBQ-Chef

Masterclasses voor iedereen

Masterclasses voor iedereen

Iedereen kan barbecueën met de juiste kennis

Tijdens Smokey South zijn er ook diverse masterclasses te volgen van o.a. Jord Althuizen (Smokey Goodness) en Gert-Jan Kiers (Demoslager). Zij verzorgen een 5-tal workshops. Voor deze masterclasses hoef je je vooraf niet in te schrijven.

Programma 9 mei

TijdstipMasterclassWat
12.15u – 13.00uMasterclass Gertjan KiersVarken (Het uitsnijden van een tomapork en het uitsnijden van een boston butt)
13.15u – 14.00uMasterclass Jord AlthuizenBacon (maken, verschillende soorten en hoe te gebruiken)
14.15u – 15.00uMasterclass Gertjan KiersLam (Het ontbenen en verdelen en bewerken van een heel lam)
15.15u – 16.00uMasterclass Jord AlthuizenBurger (verschillende stukken vlees, malingen, mengen, kruiden, smash/gourmet, broodjes en toppings)
16.15u – 17.00uMasterclass Jord AlthuizenLow & Slow Beef (brisket, beefrib, sucade, chuck)